طرز تهیه کباب برگ آبدار و رستورانی

به گزارش بلندانیوز، کباب برگ از آن غذاهایی است که فکر میکنیم فقط باید در رستوران خورد. ولی می توان آن را در خانه به راحتی درست کرد. کباب برگ خانگی هم سالم تر و هم به صرفه تر است. برای تهیه کباب برگ باید از یک روز زودتر آغاز به کار کرد و گوشت را یک روز قبل در مواد خواباند. پس اگر برای فردا هوس کباب برگ نموده اید، همین امروز دست به کار شوید.

طرز تهیه کباب برگ آبدار و رستورانی

مواد لازم برای تهیه کباب برگ

  • گوشت فیله گوسفند یا گوساله یک کیلوگرم
  • پیاز دو عدد
  • روغن زیتون یک پیمانه
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • برگ رزماری به میزان لازم
  • سرکه قرمز به میزان لازم
  • برگ بو به میزان لازم
  • میخک به میزان لازم
  • سیر به میزان لازم
  • جوز هندی به میزان لازم

طرز تهیه کباب برگ

مرحله اول

گوشت را از یک روز قبل مزه دار کنید. ابتدا گوشت را خوب بشورید و خشک کنید.

مرحله دوم

گوشت را روی تخته گوشت با بیفتک کوب بکوبید تا پهن گردد و قطر آن به حدود نیم سانتی متر برسد. بهتر است پهنای کباب کوبیده حدود چهار انگشت یا حدود هشت تا ده سانتی مترباشد.

مرحله سوم

گوشت را در یک عدد برگ رزماری، آب پیاز رنده شده، روغن زیتون، سرکه قرمز، کره آب شده، روغن زیتون، برگ بو، میخک، جوز هندی، زعفران (اختیاری) و دو حبه سیر رنده شده بخوابانید.

مرحله چهارم

پس از گذشت یک روز گوشت را به سیخ بکشید. برای این کار با دست روی گوشت را بگیرید تا در جای خود ثابت بماند و سیخ را آرام آرام از زیر دست تان وارد گوشت کنید. تکه های گوشت باید پس از به سیخ کشیده شدن به هم چسبیده باشند.

مرحله پنجم

سیخ را روی منقل بگذارید و با دقت زیر و رو کنید تا گوشت کباب گردد. اگر گوشت خشک شد، روی گوشت ها کره بمالید. در اواسط پخت میزانی نمک روی گوشت در حال کباب بپاشید.

چند نکته

  • این کباب را در کنار برنج و گوجه کبابی سرو کنید.
  • کباب را مستقیم روی برنج بگذارید و از سیخ جدا کنید.
  • اگر گوشتی که استفاده می کنید ضخامت زیادی دارد، آن را از پهنا به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و سپس هر قسمت را با بیفتک کوب بکوبید تا به قطر و ضخامت دلخواه برسد.
  • برای تردتر شدن کباب ازگوشت بیات شده بهره ببرید. گوشت بیات گوشتی است که حداقل سه روز از کشتار آن گذشته باشد.
  • برای تهیه کباب حتما باید از گوشت فیله استفاده گردد.
  • کباب را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان می رود و خشک می گردد.
  • کباب برگ را می توانید با انواع ترشی یا زیتون پرورده سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 17 شهریور 1401 بروزرسانی: 17 شهریور 1401 گردآورنده: bolandanews.ir شناسه مطلب: 1927

به "طرز تهیه کباب برگ آبدار و رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب برگ آبدار و رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید