برترین خوراک کشورهای جهان (قسمت اول)
به گزارش بلندانیوز، بیشتر گردشگرانی که به نقاط مختلف سفر می نمایند، مایلند تا با فرهنگ و آداب ورسوم آن کشور آشنا شوند. خورد وخوراک در هر کشور هم می تواند نشان دهنده رسوم و فرهنگ آن کشور باشد. در این مقاله از خبرنگاران به برترین غذاهای کشورهای جهان می پردازیم.
گردشگران هنگام بازدید از یک کشور خارجی چه غذا یا خوراکی را نباید از دست بدهند؟ کاربران وب سایت پرسش و پاسخ Quora به برخی پرسش های موضوعی در باره غذا پاسخ داده اند و هدف آن نمایش غذای زادگاه هر کاربر بود. در ادامه فهرستی از غذاهای منتخب کاربران می بینیم. از گوشت گوساله سوسیس در اتریش گرفته تا feijoada در برزیل و katsudon در ژاپن را در این فهرست می بینید.
استرالیا: Pie floater
اغلب گفته می گردد که Pie floater را بهتر است برای درمان خماری مورد استفاده قرار داد. گوشت این غذا به سبک استرالیایی طبخ می گردد. به این شکل که گوشت در یک کاسه با سوپ نخود سبز خوابانده می گردد. گاهی اوقات هم فلفل، سس گوجه فرنگی، سرکه و نمک هم به آن اضافه می گردد. سرو این غذا در زمستان فوق العاده است.
آرژانتین: Asado
Asado گوشت کبابی لذیذ یا استیک کبابی آرژانتینی ها به شمار می رود. بیشتر گوشت های خوب و با کیفیت به کشورهای به اصطلاح دنیا اول صادر می گردد، اما اگر شما به یک asador (کسی که asado درست می نماید) حرفه ای مراجعه کنید غذایی با طعم و مزه ای به خصوص و بی نظیر را تجربه خواهید کرد.
اتریش: Wiener Schnitzel
کتلت گوشت گوساله یکی از نمادهای اتریش است. Wiener Schnitzel ورقه ای نازک از گوشت گوساله است که سرخ می گردد. این غذا معمولا با لیمو و جعفری سرو می گردد و در کنار بشقاب سیب زمینی و برنج قرار می گیرد.
بلژیک: Moules-Frites
Moules-frites (صدف به همراه سیب زمینی سرخ شده) ممکن است در کشورهایی مانند فرانسه و آمریکا سرو گردد، اما برترین ترکیب و خوشمزه ترین آن در بلژیک است. این غذا به شیوه های مختلفی (پخت با کره، گیاهان یا سس گوجه فرنگی) پخته می گردد. و بیشتر با نمک و چیپس های ترد سرو می گردد.
برزیل: Feijoada
برزیل کشوری پهناور با غذاهای متنوع است، به همین دلیل انتخاب یک غذا کار سختی است، اما Feijoada یکی از مهم ترین غذاهای این کشور به شمار می رود. این غذا شامل گوشت دودی گاو و خوک به همراه خوراک لوبیا سیاه است. Feijoada معمولا با برنج، برگه کولارد (نوعی گیاه)، فاروفا (آرد تست شده manioc)، سس تند یا تکه ای پرتغال برای هضم بهتر سرو می گردد.
کانادا: Poutine
Poutine در اصل غذای معروف شهر کبک در کانادا است، غذایی خوشمزه با کالری بالا که بدن شما را از داخل گرم می نماید. سیب زمینی های سرخ شده با سس قهوه ای و پنیر آغشته شده اند.
چین: Xiaolongbao
انتخاب فقط یک غذا در چنین کشور بزرگی با غذاهای متنوع بسیار سخت است، اما بدون شک Xiaolongbao (سوپ کوفته) یکی از به یادماندنی ترین غذاهای کشور است. در اصل Xiaolongbao، غذای شهر شانگ های است، این کوفته ها معمولا با نوعی گوشت پر می گردد و به همراه آب گوشت در سبدی از چوب بامبو بخارپز می گردد.
کلمبیا: Arepas
Arepas از آرد ذرت تفت داده، تهیه می گردد و به خاطر بافت نرم، آن را برای صبحانه یا میان وعده های غذایی در کلمبیا سرو می نمایند. این غذا را اغلب با کره، پنیر، تخم مرغ، شیر غلیظ یا hogao (سسی که با پیاز درست می گردد) میل می نمایند.
کاستاریکا: Tamales
هر کسی که در ماه دسامبر به کاستاریکا سفر می نماید می تواند انواع و اقسام Tamales را امتحان کند، این غذا معمولا در ایام سال نوی میلادی سرو می گردد. مواد داخل Tamales تنوع زیادی دارد، می توان آن را با برنج، گوشت خوک، تخم مرغ، کشمش، زیتون، هویج یا فلفل پر کرد. این مواد را در برگ platano می پیچند و در اجاق های چوبی می پزند.
کرواسی: Paški sir cheese
Paški sir نوعی پنیر سفت در کرواسی است که از شیر گوسفند درست می گردد. این پنیر در جزیر ه Pag درست می گردد که بسیار هم معروف است و به سراسر دنیا صادر می گردد.
دانمارک: Øllebrød
Øllebrød نان چاودار سنتی دانمارک است. اغلب با خامه زده شده سرو می گردد و آن را به عنوان دسر می خورند. نان Øllebrød، نانی چاودار، شیرین و ترد است.
مصر: Molokhia
Molokhia با گشنیز و سیر پخته می گردد و با گوشت خرگوش یا مرغ سرو می گردد. البته برخی اوقات این غذا را با ماهی یا بره میل می نمایند.
انگلستان: Roast Beef & Yorkshire Pudding
گوشت گاو کباب شده و پودینگ Yorkshire غذای ملی انگلستان تلقی می گردد. آب این گوشت را با نانی خمیری میل می نمایند.
فرانسه: Pot-au-Feu
غذای ملی فرانسه Pot-au-Feu (گیاهانی که در آتش می پزند) است، غذایی روستایی است که فرانسوی ها اغلب آن را در زمستان ها میل می نمایند. این غذا از استیک، ریشه سبزیجات، ادویه و ترشی جات درست می گردد.
گرجستان: Khachapuri
Khachapuri داخل نانی ترد سرو می گردد که داخل آنبا پنیر و تخم مرغ پر شده است.
آلمان: Currywurst
انتخاب یک غذا در آلمان سخت است ولی بیشترین طرف دار را Currywurst دارد. Currywurst غذایی محبوب و فست فودی است که سوسیس آن ابتدا بخارپز شده و بعد سرخ می گردد و با سیب زمینی و سس گوجه فرنگی و کاری سرو می گردد. اگر این غذا از روی دستور صلی اش درست گردد بسیار خوش طعم خواهد بود.
یونان: Gyro
Gyro از گوشت گوساله، خوک یا مرغ درست می گردد که به صورت عمودی کباب می گردد و با گوجه فرنگی و پیاز و انواع سس ها خورده می گردد. در جنوب یونان این غذا طبق عادات غذایی آن منطقه با ماست وخیار سرو می گردد، اما ممکن است شما ترجیح دهید آن را با سس گوجه فرنگی یا خردل بخورید.
هلند: Soused herring
فیله شاه ماهی است که در سسی از سیب، شکر، سبزی، ادویه جات و ترشی جات خوابانده می گردد. بهتر است این غذا را تازه و با پیاز خرد شده میل کنید.
مجارستان: Goulash
محبوب ترین غذای مجارستان سوپ غلیظ تاس کباب است. تنوع زیادی در پخت این غذا وجود دارد، اما دستورالعمل سنتی آن با گوشت گاو، پیاز، فلفل قرمز، گوجه فرنگی، فلفل سبز، سیب زمینی و برخی مواقع رشته فرنگی است.
هند: مرغ تندوری
در هند هم به خاطر وجود غذاهای متنوع و خوشمزه انتخاب یک خوراکی تقریبا غیرممکن است. در شمال این کشور گوشت با ادویه کاری و نان پرطرف دار است. در جنوب کشور غذاهای گیاهی بیشتر محبوب اند و ادویه جات و ترشی جات متنوعی دارند. البته Tandoori Chicken نیز غذای پرطرفداری در هند است. این غذا نوعی مرغ تنوری است که از قبل در tandoori masala (نوعی ادویه) خوابیده شده که تنور آن هم باید از خاک رس باشد. اغلب در کنار آن سبزیجات، برنج یا نوعی ماست می گذارند.
اندونزی: Martabak Manis/Terang Bulan
Martabak Manis، نان پهن و شیرین اندونزی است. قسمت بالایی و پایینی نان پهن و اسفنجی است. می توانید وسط آن هرچیز شیرینی مثل شکلات، بادام زمینی، پنیر یا موز میل کنید. می توانید این نان ها را از فروشندگان خیابانی هم در سراسر کشور بخرید.
ایتالیا: Pizza
پیتزا اولین بار در یکی از شهرهای جنوب ایتالیا درست شد. پیتزا به سبک نپال بسیار خوشمزه است، مواد آن تازه و با کیفیت بالا است که از گوجه فرنگی، ریحان، پنیر موتزارلا و چند تکه گوشت تشکیل شده است. در ایتالیا درست کردن پیتزا یک هنر و کسانی که پیتزا درست می نمایند هنرمند هستند.
ژاپن: Katsudon
شاید سوشی شایع ترین انتخاب برای ژاپن باشد، اما افرادی که در توکیو زندگی می نمایند Katsudon را توصیه می نمایند. Katsudon گوشت سرخ شده و ترد خوک است که با تخم مرغ، ادویه و فلفل درست می گردد که به همراه یک کاسه برنج سرو می گردد. منبع: Businessinsider
منبع: کجارو