طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت چرخ نموده

به گزارش بلندانیوز، قورمه سبزی با گوشت چرخ نموده طعمی مشابه با شیوه سنتی طبخ این غذا دارد، از اینرو می توانید گوشت چرخ نموده را جایگزین گوشت تکه ای نموده و این غذا را با همان طعم خوشمزه تهیه کنید.

طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت چرخ نموده

خبرنگاران | سرویس آشپزی - خورشت قورمه سبزی یکی از لذیذترین غذا های ایرانی است که با گوشت تکه ای تهیه می گردد. اگر به هر دلیلی تمایل ندارید از گوشت تکه ای بهره ببرید، می توانید از گوشت چرخ نموده استفاده نمایید. معمولا بچه ها تمایل چندانی برای خوردن گوشت تکه ای ندارند، اما با شیوه ای که در ادامه مطرح می گردد، این غذا مطابق ذائقه آنان نیز خواهد بود. طعم نهایی قورمه سبزی با گوشت چرخ نموده، مشابه طعم سنتی این غذا است و تفاوت قابل ملاحظه ای را حس نخواهید کرد.

مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی با گوشت چرخ نموده

به منظور تهیه این غذا برای پنج الی شش نفر، به چهار الی چهار ساعت و نیم زمان و مواد اولیه ای که در جدول زیر مشاهده می کنید، نیاز دارید.

مواد لازم
لوبیا چیتی150 الی 200 گرم
پیاز2 عدد متوسط
گوشت چرخ نموده250 الی 300 گرم
لیموعمانی6 عدد
سبزی1/5 کیلوگرم
روغن، نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

چند نکته:

  • می توانید بسته به سلیقه خودتان مقدار لیموعمانی را افزایش دهید.

  • لوبیا چیتی را از 12 ساعت قبل خیس کنید.

  • سبزی این خورشت شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر و مقدار کمی شنبلیله می گردد. اگر مقدار شنبلیله زیاد باشد، باعث تلخ شدن غذا خواهد شد.

طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت چرخ نموده

  1. یک پیاز را نگینی خرد نموده و سرخ کنید.
  2. لوبیا را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته گردد. سپس به پیاز اضافه کنید.
  3. شش لیوان آب اضافه کنید و لوبیا و پیاز را روی حرارت متوسط شعله اجاق گاز قرار دهید تا لوبیا کاملا پخته گردد.
  4. سبزی را بشویید و کاملا ساطوری کنید تا ریز گردد. سبزی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب آن کاملا گرفته گردد. سپس با مقداری روغن و روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز آن را سرخ کنید. سبزی باید کاملا سرخ گردد.
  5. با چاقو یا چنگال چند سوراخ روی لیموعمانی ها ایجادکنید، سپس آن ها را خیس کنید و درب ظرف را بگذارید.

  6. پیاز دیگری که داشتید را رنده ریز کنید و به گوشت اضافه کنید. در ادامه نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه نموده و پنج دقیقه ورز دهید. گوشت ها را با دست به صورت گوی شکل دهید. سپس آنها را کمی تفت دهید.
  7. زمانی که لوبیا پخت، سبزی و گوشت را به آن اضافه کنید.
  8. زمانی که گوشت و سبزی پخت، لیموعمانی ها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته گردد و سپس آن به قورمه سبزی اضافه کنید.
  9. برای اینکه قورمه سبزی کاملا جابیفتد و روغن بیندازد، درب قابلمه را گذاشته و به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز به حال خود رها کنید.

چند نکته:

  • حتما لوبیا چیتی را تفت دهید، زیرا در غیر اینصورت در اثر حرارت پوست آن جدا شده و لوبیا ها له می شوند.

  • پس از آنکه گوشت را به قورمه سبزی اضافه کردید، زیاد آن را بهم نزنید، زیرا گوشت ها از هم باز می شوند و در قورمه سبزی پخش خواهند شد.

  • در هر مرحله از پخت قورمه سبزی با گوشت چرخ نموده اگر آب غذا کم بود، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.
  • در صورت تمایل می توانید قورمه سبزی را بدون گوشت نیز تهیه کنید. برای این منظور مقداری قارچ های کوچک یا متوسط را انتخاب نمایید و کمی تفت دهید تا آب قارچ ها گرفته گردد. سپس هنگامی که سبزی پخت، قارچ ها را اضافه کنید.

یکی از نکات مهم در تهیه قورمه سبزی، جاافتادن آن است. اگر قورمه سبزی جا نیفتد و به اصلاح روغن نیندازد، طعم مطلوب را نخواهد داشت، بنابراین با عجله این غذا را درست نکنید تا از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. قورمه سبزی با گوشت چرخ نموده ای که به این شیوه تهیه می گردد، حتی برای میهمانی ها نیز مناسب خواهد بود، زیرا گوشت قلقلی ظاهر خوبی در این غذا خواهد داشت.

منبع: setare.com
انتشار: 14 اسفند 1399 بروزرسانی: 14 اسفند 1399 گردآورنده: bolandanews.ir شناسه مطلب: 1257

به "طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت چرخ نموده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت چرخ نموده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید