دسرهای یاقوتی ؛ ویژه شب یلدا ، کرم انار و پاناکوتای انار

شب یلدا از مهمانانتان با این دسرهای سریع و خوشمزه اناری پذیرایی کنید.

دسرهای یاقوتی ؛ ویژه شب یلدا ، کرم انار و پاناکوتای انار
  • یک فنجان کرم انار

اگر تا آمدن مهمانانتان چند ساعت وقت دارید و مواد اولیه درست کردن کرم هم دارید، یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین دسرهای سبک و باب طبع همه، انواع کرم است. اگر به آن میوه فصل هم اضافه کنید که به همین راحتی آن را فصلی هم نموده اید.

  • مواد لازم

یک ونیم پیمانه شیر

4 ورق ژلاتین

200 گرم خامه

8 قاشق غذاخوری پودر قند

200 گرم دانه انار

نصف قاشق مرباخوری وانیل شکری

1- خامه را به همراه پودر قند در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید.

2- حالا نوبت افزودن دانه های انار است. شیر را در ظرفی فلزی بریزید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید، ورقه های ژلاتین را در شیر گرم شده قرار دهید و دائم هم بزنید تا ژلاتین در شیر حل گردد.

3- وقتی ژلاتین خوب در شیر حل شد و محلولی یکدست به دست آمد، می توانید آن را به مواد دیگر اضافه کنید. دسر را در ظرف های مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید. بعد از چند ساعت دسر که سفت شد آماده سرو است.

فوت وفن

4 ورق ژلاتین برای دسرهای تک نفره است، اما اگر بخواهید دسر را در قالبی بزرگ درست کنید به 5 ورق ژلاتین احتیاج دارید.

فنجان کرم انار

  • پاناکوتای انار

اگر اهل شیرینی پزی و دسرپزی باشید حتما در خانه تان خامه و ژلاتین و پودر قند دارید. آب انار هم که همه سوپرمارکت ها دارند. با این ها یک دسر خوشمزه و سریع برای مهمانان شب یلدایتان آماده کنید. ضمناً علاوه بر طعم و مزه دسر، سرو آن هم مهم است. اگر ظرف های تک نفره برای سرو دارید برای هر کدام از مهمانانتان یک دسر جداگانه درست و سرو کنید.

  • مواد لازم

8 ورق ژلاتین

500 میلی لیتر خامه

130 گرم پودر قند

130 میلی لیتر آب انار

مقداری شربت انار برای تزئین

مقداری دانه انار

از کجا بخریم؟

شربت انار را می توانید از سوپرمارکت ها بخرید.

1- ورقهای ژلاتین را در کاسهای با مقداری آب خیس نموده و مدتی صبر کنید تا نرم شوند. بعد از نرمشدن ورقهها را از آب بیرون بیاورید.

2- خامه را با پودر قند در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. دائم هم بزنید، مواظب باشید خامه نجوشد. وقتی شکر (پودر قند) در خامه حل شد، آب انار را اضافه کنید و هم بزنید.

3- ظرف را از روی حرارت بردارید و ورقههای ژلاتین را اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا در مایه حل شوند.

4- دسر را در ظرف مورد نظر بریزید و در فریزر بگذارید تا ببندد. برای سرو، قالب را از فریزر بیرون بیاورید، روی دسر را با شربت و دانههای انار تزئین نموده و سرو کنید.

منبع: آشپزی مثبت

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 10 بهمن 1398 بروزرسانی: 10 بهمن 1398 گردآورنده: bolandanews.ir شناسه مطلب: 369

به "دسرهای یاقوتی ؛ ویژه شب یلدا ، کرم انار و پاناکوتای انار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دسرهای یاقوتی ؛ ویژه شب یلدا ، کرم انار و پاناکوتای انار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید