چیز هایی که فقط بچه های وسط درک می نمایند

به گزارش بلندانیوز، بچه بزرگتر مقدم است و بچه کوچکتر لوس ته تغاری، اما بچه های وسط چطور؟ در این مطلب چیز های آزاردهنده و گاهی مفید را در خصوص بچه های وسط می خوانید.

چیز هایی که فقط بچه های وسط درک می نمایند

به گزارش خبرنگاران به نقل از برترین ها ،بچه عظیمتر مقدم است و بچه کوچکتر لوس و ته تغاری، اما بچه های وسط چطور؟ در این مطلب چیز های آزاردهنده و گاهی مفید را در خصوص بچه های وسط می خوانید.

فشار بچه های اول را ندارید

والدین در خصوص فرزند اولشان هیچ تجربه ای ندارند و می خواهند همه امید ها و آرزوهایشان را روی این بچه بیچاره پیاده نمایند. خوشبختانه شما با این چالش عظیم روبرو نیستید. والدین در خصوص بچه دوم تجربه و اعتماد به نفس بیشتری پیدا می نمایند و این اطمینان را به شما منتقل می نمایند.

اما راحتی بچه های کوچکتر را هم ندارید

والدین بچه های آخر را آزاد می گذارند چون خسته تر از آن هستند که بچه های کوچک را وادار به اجرای قوانین نمایند و آن ها را لوس می نمایند، چون این بچه ها را آخرین فرصت خود می دانند؛ بنابراین گرچه می توانید گاهی از توجه والدینتان فرار کنید، اما اگر گرفتار شوید باید همان قوانین و استاندارد های خواهر و برادر عظیمتر خود را رعایت کنید، در حالی که خواهر و برادر کوچکترتان می تواند هرکاری که دوست دارد را جلوی چشم پدر و مادرتان انجام دهد.

مثل حشره ای روی دیوار بودید

والدین شما هیچ وقت تمرکز شدیدی که روی فرزند عظیمتر داشتند و توجه شدیدی که به ته تغاریشان داشتند را به شما نداشتند. اما شما همواره آنجا بودید و بی سروصدا شاهد این رفتار بودید. شاید به همین خاطر است که بچه های وسط می توانند نویسنده های خوبی شوند مثل شارلوت و امیلی برونته، ارنست همینگوی، لوییزا می الکات و خیلی از نویسندگان دیگر.

می توانستید کارهای مخفیانه بیشتری انجام دهید

توجه کمتر لزوما چیز بدی نیست و به شما اجازه می دهد به روش خودتان جهان را کشف کنید و کمتر به دردسر میفتید، چون والدینتان متوجه چیزی نمی شوند. بچه های وسط می توانند زیر رادار پرواز نمایند. آن ها در پنهان کردن لحظات و اشتباهات بچگانه از خانواده مهارت دارند و می توانند کار های مخفیانه زیادی انجام دهند.

اما برای جلب توجه مجبورید برجسته باشید

اگرچه نداشتن تمرکز کاملا والدین اغلب یک مزیت به حساب می آید، اما وقتی واقعا احتیاج به توجه دارید مجبورید راهی برای متفاوت بودن با خواهر و برادرانتان پیدا کنید؛ بنابراین احتمالادر پیدا کردن راه های متفاوت بودن و داشتن سبک منحصر به فرد عملکرد خوبی دارید. به همین خاطر است که سوپراستار هایی مثل مدونا، بریتنی اسپیرز و جنیفر لوپز همگی بچه وسط هستند.

مایلید خلاق باشید...

برجسته بودن شاید شما را به یک بازیگر عظیم تبدیل نکند، اما ابتکار و خلاقیتتان را پرورش می دهد. شما بدون داشتن انتظارات اضافی از والدینتان، می توانید خارج از چارچوب فکر کنید و در فعالیت های هنری، کارآفرینی یا علمی خلاق تر باشید. جای تعجب نیست که بنیانگذار مایکروسافت، بیل گیتس، هم فرزند وسط است. فرزندان وسط بیش از فرزندان ارشد و ته تغاری ها عوامل تغییر در کسب و کار، سیاست و علم هستند.

و مستقل...

شما از سه سالگی می توانستید از خواب بیدار شوید، صبحانه تان را بخورید و تا 8 صبح در حیاط بگردید. پدر و مادرتان نظارت زیادی روی فرزند اول و آخر خود داشتند، اما شما خودتان باید گلیم خودتان را از آب بیرون بکشید. این استراتژی ناخواسته والدین باعث می گردد حس سالم اعتماد به نفس و استقلال در شما به وجود بیاید. شما از سنین پایین می توانستید خودتان را سرگرم کنید و کارهای شخصی تان را انجام دهید.

یاد گرفتید صلح جو باشید

شما همواره مجبور بودید واسطه خواهر و برادرانتان باشید، بنابراین یاد گرفته اید چطور سازش و مذاکره کنید. بچه های وسط به طور منحصر به فردی می توانند موقعیت های اجتماعی سخت را راهنمایی نمایند و اغلب مخاطب ها و مصلحان عظیمی هستند. چون مذاکره مهارت کلیدی رهبران عظیم است، بنابراین جای تعجب نیست که 52 درصد از روسای جمهور آمریکا فرزند وسط بوده اند.

عدالت برای شما مهم است

شما مجبور بودید عدالت را بین خواهر و برادرانتان رعایت کنید. عدالت در صدر نگرانی های شماست تا به آنچه سزاوارش هستید دست یابید. بچه های وسط واقعا دیدگاه های مختلف را درک می نمایند، چون می دانند ضعیف و قدرتمند بودن چه حسی دارد. به همین دلیل می توانند همدل و درمانگر باشند. نلسون ماندلا، سوزان آنتونی و مارتین لوتر کینگ جونیور هم فرزند وسط بودند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 12 آذر 1399 بروزرسانی: 12 آذر 1399 گردآورنده: bolandanews.ir شناسه مطلب: 1080

به "چیز هایی که فقط بچه های وسط درک می نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چیز هایی که فقط بچه های وسط درک می نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید