مقاله: دوازده غذایی که نباید در سفر با تور ایتالیا از دست دهید
به گزارش بلندانیوز، سالتیمبوکایی که به خوبی پخته شده باشد به قدری ترد است که به محض گذاشتن در دهان آب می شود. این غذا که در میان افراد بومی و گردشگران تور اروپا بسیار مشهور است نباید نادیده گرفته شود.
از میان انواع آرانچینی می توان به آرانچینی همراه با راگو (arancini con ragu) که با سس گوجه، برنج و پنیر موزارالا پر می شود، آرانچینی همراه با کره (arancini con burro) که از سسی غلیظ به نام بشامل (Bechamel، ترکیبی از آرد، روغن و شیر) تهیه می شود، آرانچینی همراه با قارچ (arancini con funghi) و آرانچینی همراه با بادمجان (arancini con melanzane) اشاره کرد.
اگر می خواهید روزی شاد را شروع کنید، به کافه ای دنج در کنار خیابان بروید و یک فنجان قهوه خوش عطر سفارش دهید. انتظار نداشته باشید که با یک فنجان آمریکانو معمول روبرو شوید، قهوه پیش فرض در ایتالیا یک لیوان اسپرسو است. این نوشیدنی طعمی قوی دارد و برای شما لذت و انرژی بسیاری را فراهم می آورد.
از غذاهای محبوب در شهر بولونیا(Bologna)، پاستا با سس راگو و پاستا با سس گوشت است. در شهر جنوا (Genoa) نیز پاستا با سس پستو (Pesto) که از ریحان،سیر له شده، میوه کاج، روغن زیتون و پنیر پارمزان (Parmigiano Reggiano) تهیه می شود را امتحان کنید.
منبع مقاله: دوازده غذایی که نباید در سفر با تور ایتالیا از دست دهید