تصویر روز ناسا: وجود ابر هایی غیرمنتظره در کهکشان آندرومدا

به گزارش بلندانیوز، درحال حاضر کسی نمی داند که چرا در نزدیکی کهکشان آندرومدا قوس هایی از تابش اکسیژن وجود دارد. سال گذشته منجمان آماتور برای اولین بار این قوس های گازی آبی رنگ را کشف و تأیید کردند. دو فرضیه اصلی در خصوص منشأ این قوس ها وجود دارد: آن ها در واقع در نزدیکی آندرومدا (M31) قرار دارند، یا اینکه آن ها رشته های گاز در کهکشان راه شیری هستند که از زاویه دید ما در این مکان دیده می شوند.

تصویر روز ناسا: وجود ابر هایی غیرمنتظره در کهکشان آندرومدا

سال گذشته منجمان آماتور برای اولین بار قوس های گازی آبی رنگی را در نزدیکی کهکشان آندرومدا کشف کردند.

در تصاویر ژرف قبلی از M31 که عمدتاً در نور ساطع شده از هیدروژن گرفته شده اند، چنین قوس هایی دیده نشده است.

در تصویر امروز ناسا چه می بینیم؟

درحال حاضر کسی نمی داند که چرا در نزدیکی کهکشان آندرومدا قوس هایی از تابش اکسیژن وجود دارد. سال گذشته منجمان آماتور برای اولین بار این قوس های گازی آبی رنگ را کشف و تأیید کردند. دو فرضیه اصلی در خصوص منشأ این قوس ها وجود دارد: آن ها در واقع در نزدیکی آندرومدا (M31) قرار دارند، یا اینکه آن ها رشته های گاز در کهکشان راه شیری هستند که از زاویه دید ما در این مکان دیده می شوند.

نکته دیگر این معما این است که در تصاویر ژرف قبلی از M31 که عمدتاً در نور ساطع شده از هیدروژن گرفته شده اند، قوس هایی دیده نشده و نیز در کهکشان های دورتر دیگر، چنین ساختار های تابش اکسیژنی مشاهده نشده است.

از آنجایی که این قوس ها چند برابر قطر زاویه ای ماه کامل هستند و تلسکوپ های حرفه ای معمولاً زاویه های کوچکی از آسمان شب را می کاوند، بنابراین منجمان آماتور با استفاده از تلسکوپ های تجاری این قوس ها را کشف کردند. مطمئناً رصد هایی در آینده، هم در نور ساطع شده به وسیله اکسیژن و هم دیگر عناصر، برای آنالیز بیشتر انجام خواهند شد.

منبع: دیجیاتو

منبع: فرادید
انتشار: 30 دی 1401 بروزرسانی: 30 دی 1401 گردآورنده: bolandanews.ir شناسه مطلب: 1989

به "تصویر روز ناسا: وجود ابر هایی غیرمنتظره در کهکشان آندرومدا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تصویر روز ناسا: وجود ابر هایی غیرمنتظره در کهکشان آندرومدا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید