تزیین خرما در ماه رمضان به 3 روش
به گزارش بلندانیوز، تزیین خرما در ماه رمضان یکی از موارد زینت بخش سفره افطار است که معمولا با استفاده از انواع مغز ها و به شکل های جذابی صورت می گیرد. با انواع ایده برای تزیین خرما در ماه رمضان و سفره افطار همراه ما باشید.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - تزیین خرما در ماه رمضان یکی از مهم ترین تزیینات سفره افطار است که افراد خلاق و هنرمند معمولا آن را به بهترین شکل انجام می دهند. در این مقاله با جدیدترین و زیباترین مدل های تزیین خرما در ماه رمضان آشنا خواهید شد که هر یک از این تصاویر و مدل ها می توانند ایده های جالب و جذابی برای انجام تزیینات مختلف باشند.
1. تزیین خرما در ماه رمضان (روش اول)
مواد لازم برای تهیه خمیر خرما | |
خرما | 1 کیلوگرم |
آرد ذرت | 8 قاشق غذاخوری |
گردوی نیم کوب | به میزان لازم |
روغن یا کره ذوب شده | 4-5 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای تهیه خمیر اطراف خرما | |
تخم مرغ | 1 عدد |
نمک | 1/8 قاشق چایخوری |
روغن مایع | 1/4 پیمانه |
شیر | 1 پیمانه |
آرد | به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد |
دستور تهیه:
- هسته خرما را گرفته و با کمی روغن تفت دهید تا نرم گردد.
- آرد ذرت را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته گردد و سپس به خرما اضافه کنید.
- آرد و خرما را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل گردد.
- به اندازه یک گردو از خمیر حاصل برداشته و کف دست خود پهن کنید.
- یک تکه گردو وسط آن قرار داده و خمیر را ببندید، سپس با قالب دلخواه روی آن فشار دهید تا شکل بگیرد.
- برای تهیه خمیر اطراف خرما، همه مواد را با هم مخلوط نموده و تا حدی که خمیر به دست نچسبد ورز دهید.
- با وردنده خمیر را پهن نموده و به شکل نوار های باریکی برش دهید.
- نوار ها را به شکل علامت بعلاوه، دور خرما بپیچید.
- با استفاده از قالب شکوفه ای، خمیر را قالب زده و روی خرما قرار دهید.
- خرما را در سینی فر بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
2 پیمانه شکر، 3-4 قاشق غذاخوری گلاب، کمی زعفران و هل را در 1 پیمانه آب ریخته، به مدت 6-5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک گردد.
- خرما را 2 دقیقه در شربت قرار داده و سپس در صافی فلزی بگذارید تا شهد اضافی آن گرفته گردد.
- در سرانجام با مروارید خوراکی تزیین کنید.
2. تزیین خرما در ماه رمضان (روش دوم)
مواد لازم | |
خرمای نیمه سفت | 200 گرم |
شیر | 2 استکان (120 میلی لیتر) |
آرد برنج | 2 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
بادام | 10 عدد |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
آب | 1 استکان (60 میلی لیتر) |
دستور تهیه:
- خرما را 30 دقیقه در آب خیس کنید.
- بادام ها را به مدت 30 دقیقه در آب جوش خیس نموده، سپس پوست قهوه ای رنگ آن ها را بگیرید و رنده کنید تا به شکل پودر درآید.
- شیر را در ظرف کوچکی ریخته، آرد برنج را در آن حل نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- آب و شکر را اضافه نموده و به مدت حدود 20 دقیقه مرتب هم بزنید تا بپزد و قوامی مانند ماست پیدا کند.
- در 3-2 دقیقه آخر پخت، پودر بادام و روغن را با سایر مواد مخلوط کنید.
- هسته وسط خرما را خارج کنید.
- پس از خنک شدن مواد، آن را در قیف ریخته و خرما را با مواد پر کنید.
- یک تکه گردو، خلال بادام یا خلال پسته روى مواد وسط خرما قرار داده و با پودر نارگیل تزیین کنید.
نکته: داخل خرما را با بستنى یا خامه هم می توانید پر کنید.
3. تزیین خرما در ماه رمضان (روش سوم)
مواد لازم | |
آرد | 2 لیوان |
خرما | 1 کیلوگرم |
پودر گردو | 1 لیوان |
هل و دارچین | 1 قاشق مرباخوری از هر کدام |
گلاب | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 150 گرم |
دستور تهیه:
- آرد را کمی تفت داده، مقداری روغن و چند تکه کره به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.
- هل، دارچین و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست گردد.
- هسته خرما را گرفته و چرخ کنید؛ سپس کره را اضافه نموده و مخلوط کنید.
- کف یک سینی، نایلون پهن نموده و روی آن را کمی چرب کنید.
- خرمای چرخ نموده را روی نایلون ریخته و کاملا پهن کنید. سپس خرما را 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد گردد.
- پس از 10 دقیقه از یخچال خارج نموده و حلوا را روی آن بریزید.
- پودر گردو را روی حلوا ریخته و سپس رول کنید.
- رول را 3-2 ساعت در یخچال قرار داده و سپس برش بزنید.
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در رابطه با انواع روش تزیین خرما در ماه رمضان با ما به اشتراک گذارید. برای آشنایی با انواع مدل تزیین خرما سفره افطار همراه خبرنگاران باشید.
منبع: setare.com