طرز تهیه مرحله به مرحله سوهان قم در خانه؛ علت سفت شدن سوهان چیست؟

به گزارش بلندانیوز، شیرینی سوهان قم یکی از خوشمزه ترین سوغاتی های دنیاست که قدمت آن به دوره قاجار برمی شود. سوهان از همان ابتدا در کارگاه های آشپزی تهیه می شد و هنوز هم کارگاه های سوهان پزی کار و بارشان سکه است. با وجود اینکه درست کردن سوهانی با کیفیت سوهان قم در خانه کار چندان آسانی نیست اما غیرممکن هم نیست. طرز تهیه مرحله به مرحله دسر سوهان قم در خانه که از جمله انواع دسر خوشگل و کم هزینه است را در مجله خبرنگاران بخوانید.

طرز تهیه مرحله به مرحله سوهان قم در خانه؛ علت سفت شدن سوهان چیست؟

جهت دریافت خدمات نقاشی کاری با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

طرز تهیه مرحله به مرحله شیرینی خانگی سوهان قم

مواد لازم

آرد گندم یا قنادی: 1 قاشق غذاخوری سر پر

آرد جوانه گندم: 2 قاشق غذاخوری سر پر

عسل: 2 قاشق غذاخوری

گلوکز: 1 و ½ قاشق غذاخوری

شکر: 210 گرم

کره: 160 گرم

زعفران پودر شده: 1 قاشق چایخوری

هل پودر شده: 1 قاشق چایخوری

گلاب: ½ لیوان فرانسوی دسته دار

مغز پسته و بادام: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول

برای درست کردن دسر سوهان قم ابتدا آرد جوانه گندم و آرد گندم یا قنادی را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید. ترکیب این دو آرد را به مدت 3 دقیقه روی شعله ملایم گاز تفت دهید تا طعم و بوی خامی آن گرفته گردد. بعد از 3 دقیقه قابلمه آرد را از روی شعله گاز بردارید و شکر و گلاب را به آن اضافه کنید و به سرعت و بلافاصله هم بزنید. این ترکیب را دوباره روی شعله ملایم گاز بگذارید و مرتب هم بزنید تا روی مایه سوهان حباب درست گردد.

مرحله دوم

وقتی روی مایه حباب تشکیل شد کره را اضافه کنید تا دوباره روی مایه سوهان حباب تشکیل گردد. مایه را هم بزنید تا کره در آن آب گردد و سپس گلوکز، زعفران، عسل و پودر هل را اضافه کنید و باز هم بزنید. این مایه را باید به مدت 20 الی 25 دقیقه به صورت پیوسته هم بزنید تا غلیظ و کشدار گردد.

مرحله سوم

در این مرحله یک فویل پهن کنید. روی فویل را با روغن یا کره چرب کنید و مایه سوهان غلیظ شده را با ملاقه روی فویل بریزید. روی مایه سوهان خلال پسته و یا انواع بادام بریزید و با یک گوشتکوب چرب شده یا وردنه چرب شده سریع مایه سوهان را پهن کنید. این کار باید خیلی سریع انجام گردد چون علت سفت شدن سوهان همین است؛ تعلل در باز کردن مایه سوهان. بعد از اینکه مایه سوهان را باز کردید و سرد شد به راحتی می توانید آن را از فویل جدا کنید. به این ترتیب سوهان شما حاضر است. سوهان قم به خاطر داشتن آرد جوانه گندم (اگر آرد جوانه گندم پیدا نکردید خودتان جوانه گندم را خشک کنید و آسیاب کنید) و پسته و بادام و زعفران یک دسر نشاط آور و دارای خواص مقوی و نشاط آور برای بدن است. سوهان را در جای خشک و بدون رطوبت و دور از نور آفتاب در یک ظرف درب دار بهره ببرید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 14 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: bolandanews.ir شناسه مطلب: 710

به "طرز تهیه مرحله به مرحله سوهان قم در خانه؛ علت سفت شدن سوهان چیست؟" امتیاز دهید

2 کاربر به "طرز تهیه مرحله به مرحله سوهان قم در خانه؛ علت سفت شدن سوهان چیست؟" امتیاز داده اند | 3.5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرحله به مرحله سوهان قم در خانه؛ علت سفت شدن سوهان چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید