اشتباهات رایجی که در پختن مرغ مرتکب می شویم

به گزارش بلندانیوز، دور ریختن هر قسمتی از مرغ کاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر… با همه قسمت های مرغ می توان خوشمزه ترین غذاها را درست کرد.

اشتباهات رایجی که در پختن مرغ مرتکب می شویم

به گزارش، باید بدانید که در پختن مرغ باید به نکاتی توجه کنید تا غذایی با طعم عالی و خوشمزه داشته باشید. ما این نکات را به شما خواهیم گفت. معمولا تصور همه ما اینه که مرغ راحت ترین غذاییه که میتونیم برای راحت کردن خودمون درست کنیم.

مرغ ها داخل قابمله، کمی آب و یه کمی هم پیاز و ادویه. اما درست کردن مرغ اینقدرها هم که فکر میکنید راحت و ساده نیست بلکه فنون خاص خودش رو داره و یکسری اشتباهات که خیلی ها مرتکب میشن.

هنگام خرید مرغ باید کنارش ادویه جاتی مثل فلفل و نمک هم تهیه کنید. البته مراقب باشید که زیاد ادویه روی مرغ نزنید. علاوه بر روی مرغ داخل مرغ رو هم نادیده نگیرید و کمی نمک و فلفل هم داخل شکم مرغ بزنید.

همیشه قبل از پختن مرغ آن را ساعتها در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید.

برای پختن مرغ داخل فر باید سینه مرغ به سمت پایین باشد. سینه مرغ بزرگترین قسمت مرغ است بنابراین بهتر است از حرارت مستقیم دور باشد تا خشک نشود.

میتوان گفت فرق بین مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است. وقتی مرغ کاملا پخت فر را روی حالت گریل قرار دهید تا پوست آن سرخ شود.

دور ریختن هر قسمتی از مرغ کاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر… با همه قسمت های مرغ می توان خوشمزه ترین غذاها را درست کرد.

همیشه بعد از پخته شدن مرغ 10 دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید. چون مرغ آب بیشیری پس می دهد و نرم و خوشمزه تر می شود.

منبع: پارس ناز

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 23 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 23 اردیبهشت 1399 گردآورنده: bolandanews.ir شناسه مطلب: 662

به "اشتباهات رایجی که در پختن مرغ مرتکب می شویم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اشتباهات رایجی که در پختن مرغ مرتکب می شویم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید