5 عادت اشتباه استفاده از گوشی هوشمند که باید از آن ها دست بکشیم

به گزارش بلندانیوز، چند سالی است که گوشی های هوشمند به بخش جدایی ناپذیر زندگی ما تبدیل شده اند. این گجت کوچک اما پرکاربرد با قابلیت های فراوانی که دارد، پر استفاده ترین محصول الکترونیکی کاربران در طول روز است و بدیهی است نمی توان تأثیر فوق العاده آن را در پیشبرد زندگی انکار کرد. ولی امکانات و قابلیت های متعدد و همچنین حضور همیشگی و بدون محدودیت این وسیله باعث شده استفاده های نادرستی هم از آن شکل بگیرد. 5 عادت اشتباه استفاده از گوشی هوشمند وجود دارد که می توانیم در راستای بهبود تجربه خود، از آن ها دست بکشیم.

5 عادت اشتباه استفاده از گوشی هوشمند که باید از آن ها دست بکشیم

شرکت های سازنده گوشی های هوشمند هر سال قابلیت های جذاب و جدیدی را به این محصولات اضافه می نمایند و همین مسأله موجب شده کاربران برای برطرف احتیاج روزمره خود وابستگی بیشتری به آن داشته باشند. در حال حاضر شرایط به گونه ای پیش می رود که افراد حداقل یک گوشی هوشمند در اختیار دارند و بخش اعظمی از ساعت شبانه روز را صرف کار با آن می نمایند؛ خواه درست و بهینه و خواه نادرست.

ایلان ماسک در رابطه با شرایط فعلی که به آن گرفتار هستیم گفته: نباید از تبدیل شدن به سایبورگ ها (آدم های مکانیکی) در آینده هراسی داشته باشیم، چرا که همین حالا هم یکی از آن ها هستیم. این حرف شاید در نگاه اول کمی جدی به نظر نیاید اما حقیقت این است که ما بیش از حد به استفاده از گوشی های هوشمند معتاد شده ایم و این موضوع می تواند در ادامه زندگی به شدت روی سلامتی تأثیر منفی بگذارد.

مشکل اصلی اینجاست که از خطرات احتاقتصادی اعتیاد به این وسیله آگاهی لازم را نداریم یا متأسفانه به هر دلیلی آن را جدی نمی گیریم؛ به همین خاطر به طور مداوم و بدون نگرانی از آن استفاده می کنیم. با این حال به خاطر شرایط کاری سنگین شاید نتوان استفاده از آن را محدود کرد اما 5 عادت اشتباه استفاده از گوشی هوشمند وجود دارد که می توانیم برای حفظ سلامتی جسم و روان خود از آن ها دست بکشیم.

5 عادت اشتباه استفاده از گوشی هوشمند

1. چک کردن مداوم گوشی

یکی از عظیم ترین مسائلی که کاربران گرفتار آن هستند، چک کردن مدام و مستمر گوشی است. تحقیقات بسیار گسترده ای در این زمینه اجرا شده که همه آن ها بدون استثنا به بیماری های روانی اشاره داشتند. مثلا مطالعات اخیر نشان می دهد مسائلی نظیر افسردگی، اضطراب و پریشانی و رفتارهای وسواسی ارتباط مستقیم با چک کردن بیش از حد گوشی هوشمند دارند. شاید این موضوع کمی نگران نماینده باشد اما باید بگوییم حقیقت دارد. مثلا بسیاری از ما ترس گم کردن گوشی و یا جا گذاشتن آن در خانه را داریم و اگر هم آن را در یک نگاه نیابیم به شدت مضطرب می شویم. این حجم از اضطراب اصلا عادی نیست و باید در راستای حل آن اقداماتی انجام داد.

در گوشی های امروزی، قابلیت های سلامتی زیادی قرار گرفته که می توانید با فعال کردن آن ها، اندکی از گوشی خود فاصله بگیرید. اگر مشغول کاری در منزل هستید، سعی کنید گوشی را خارج از محدوده دید خود قرار دهید و اصلا به آن فکر نکنید. بعضی از مطالعات نشان داده اند اگر حین انجام کاری، گوشی را در معرض دید خود نداشته باشید، در انجام آن کار پیروز تر خواهید بود. کافی است دو روز در هفته این کار را انجام دهید تا با معجزه ای که در نتیجه آن رخ می دهد روبرو شوید.

  • افزایش نگران نماینده میزان استفاده از اپلیکیشن های گوشی هوشمند در سال 2020

2. عکاسی و فیلم برداری بی وقفه از اتفاقات به جای لذت بردن از آن ها

یکی از عظیم ترین مسئله ای که کاربران با آن روبرو هستند، کوشش برای اثبات حضور آن ها در یک مراسم عظیم، رویداد هیجان انگیز و یا مکان های دیدنی است. مثلا کنسرت، جشن های عروسی، تماشای مسابقه ورزشی و بسیاری موارد دیگر. مشکل عکاسی و فیلم برداری نیست چون بسیاری از ماها تمایل داریم خاطرات زیبا و به یادماندنی خود را ثبت کنیم اما این کار نباید به قیمت از دست رفتن لذت آن اتفاق تمام گردد.

مثلا برای شرکت در یک کنسرت مبلغ زیادی را پرداخت می کنیم اما به محض شروع مراسم پیوسته در حال ثبت و ضبط تصاویری هستیم که کاملا ما را از خوشی مراسم باز می دارند. مسلما احتیاجی به اثبات حضور خود در این مراسم ها نداریم و حتی اگر این چنین هم باشد یک یا دو عکس کافی است. سپس گوشی را خاموش نموده و تمام تمرکز خود را روی آنچه که در حال وقوع است منعطف کنید. شما آن کسی هستید که در این رویداد حضور دارید و قطعا شما هستید که باید از آن کاملا لذت ببرید. بنابراین وقت و هزینه خود را برای ثبت تصاویری که قرار نیست در آینده لذت حضور در آن رویداد را برایتان تداعی نمایند هدر ندهید.

3. استفاده از گوشی در شرایط روحی نامساعد

برای همه ما این موضوع پیش آمده که روزی شرایط روحی مناسبی نداشتیم. این لحظه بسیار حساس است و باید مراقب باشیم تصمیم اشتباهی نگیریم. هنگامی که حال روحی مساعدی ندارید، سعی کنید به دوستان یا آشنایان خود، بدون دلیل خاصی پیغام ندهید چون ممکن است با کوچک ترین حرفی آزرده خاطر شوید و سپس رابطه شما دچار مشکل گردد و بدانید در نهایت این خودتان هستید که خجالت زده می شوید.

4. اشتراک گذاری بیش از اندازه

یکی دیگر از مسائل اساسی که در حال حاضر با آن روبه رو هستیم، اشتراک گذاری بیش از اندازه تصاویر و فیلم هایی است که کاربران ثبت می نمایند. یکی از نکات آزاردهنده در رابطه با این موضوع این است که افراد دنبال نماینده آن فرد باید تعداد زیادی از این پست ها را تماشا نمایند. در واقع آزاردهنده بودن این موضوع برای دیگران است و نه خود فرد!

رعایت اعتدال در همه موارد بسیار خوب و پسندیده است. به اشتراک گذاری اتفاقات مهم و به یادماندنی با دوستان صمیمی اصلا اشتباه نیست اما اینکه بخواهیم دائما از هرآنچه که در اطراف مان رخ می دهد نظیر غذا خوردن در رستوران، ورزش کردن، انجام امور خانه و بسیاری موارد دیگر تصویری ثبت کنیم و آن را در شبکه های اجتماعی با دیگران به اشتراک بگذاریم، اصلا کار پسندیده ای نیست.

مسلما سعی نداریم بگوییم این لحظات شیرین و به یادماندنی نیستند و نباید آن ها را به اشتراک گذاشت، بحث اصلی، ترجیح کیفیت بر کمیت است. می توانید یک یا دو عکس یا به طور کلی یک فیلم کوتاه از آن اتفاق را با دیگران به اشتراک بگذارید. به خاطر داشته باشید هرچه کمتر از لحظات شاد و به یادماندنی خود با دیگران به اشتراک بگذارید، حس کنجکاوی آن ها برای دانستن موضوعات بیشتر باعث می گردد با رغبت بیشتری شما را دنبال نمایند.

5. استفاده از گوشی هوشمند در شرایط خطرناک

در بین 5 عادت اشتباه استفاده از گوشی هوشمند، بدترین آن ها، کار با گوشی در شرایط خطرناک است که می تواند حتی به قیمت از دست رفتن جان کاربران تمام گردد. آن هم نه به خاطر بیماری های ناشی از کار زیاد با گوشی بلکه به صورت ناگهانی. در بسیاری از مواقع شاهد این هستیم که کاربران بدون توجه به خطرات احتاقتصادی، در شرایط حساس و خطرناکی نظیر رانندگی، رد شدن از خیابان شلوغ، انجام تراکنش های اقتصادی و بسیاری موارد دیگر، از گوشی هوشمند خود استفاده می نمایند. عواقب این کار ممکن است نه تنها خود کاربر بلکه افراد زیادی را به دردسر بیندازد.

اگر در شرایطی هستید که حتما باید از گوشی بهره ببرید، سعی کنید تا جای ممکن در جایی توقف نموده تا خطرات احتاقتصادی به حداقل برسند. اگر هم در حال پیاده روی هستید مطمئن شوید در کنار خیابان ایستاده اید و اصلا در حال پیاده روی از گوشی استفاده نکنید. علاوه بر این ها بسیاری از سارقین هم در خیابان های شلوغ و در حالی که بدون توجه به اطراف خود در حال استفاده از گوشی هستید، آن را سرقت می نمایند.

نظر شما در رابطه با این موارد چیست؟ آیا شما هم درگیر عواقب خطرناک ناشی از عادت اشتباه استفاده از گوشی هوشمند شده اید؟

  • تعداد دانلود برنامه و بازی در سال 2019 میلادی 9.1 درصد افزایش یافت!

منبع: PhoneArena

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 7 مهر 1399 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: bolandanews.ir شناسه مطلب: 941

به "5 عادت اشتباه استفاده از گوشی هوشمند که باید از آن ها دست بکشیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 عادت اشتباه استفاده از گوشی هوشمند که باید از آن ها دست بکشیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید