کارگاه آموزشی بیماری های منتقله از آب و غذا در مهریز برگزار گردید
به گزارش بلندانیوز، سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهریز برنظارت دقیق کیفیت آب شرب، بهداشت مواد غذایی و دفع بهداشتی فاضلاب تاکید نمود.

مختاری سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهریز گفت:کارگاه آموزشی بیماری های قابل انتقال از آب و غذا به مدت 2 روز با حضور 70 نفر از پزشکان مراکز جامع سلامت و مراقبان سلامت و کارشناسان بهداشت برگزار گردید.
مختاری اضافه نمود:در این کارگاه به نظارت دقیق بر کیفیت آب شرب، بهداشت مواد غذایی و دفع بهداشتی فاضلاب تاکید شد.
او ادامه داد: معرفی برنامه های نظام مراقبت بیماری های منتقله از آب و غذا، نقش مدیریت بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل بیماری های منتقله از غذا، نظام مراقبت بیماری های منتقله ازآب و غذا با اولویت التور، تکمیل پورتال بیماری های منتقله از آب و غذا و چگونگی آنالیز طغیان های آب و غذا از موضوعات مهم این کارگاه بود.
خبرنگاران یزد یزد
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان