انتشار شبانه لیست فیلم های متقاضی فجر

به گزارش بلندانیوز، در پی انتشار لیست 110 فیلم متقاضی حضور در سی ونهمین جشنواره فیلم فجر، روابط عمومی فیلم مجوز خروج به کارگردانی کیارش اسدی زاده در خبری رسمی تکمیل فرم حضور در این رویداد را تکذیب کرد.

انتشار شبانه لیست فیلم های متقاضی فجر

اواخر دوشنبه شب بود که برای نخستین بار در طول برگزاری جشنواره فیلم فجر، نام تمام فیلم های متقاضی که فرم شرکت در این رویداد را پر نموده بودند، اعلام شد. سال جاری سی و نهمین جشنواره فیلم فجر تحت تاثیر کرونا با انواع و اقسام تغییر و تحولات تجربه نشده روبه رو بود، از جمله اینکه جشنواره اصلا هیات انتخابی ندارد و فیلم ها بدون گذر از مرحله انتخاب فقط به مورد قضاوت داوران قرار می گیرند.

همین موضوع خود سبب شد که برای اولین بار لیست تمامی فیلم های متقاضی جشنواره منتشر گردد. روابط عمومی جشنواره فیلم فجر اعلام نموده با توجه به اینکه این دوره جشنواره بدون هیات انتخاب برگزار می گردد و قرار است همه آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره بعد از تطبیق با مقررات اعلامی در فراخوان مورد داوری قرار گیرند، و در راستای سیاست شفاف سازی سازمان سینمایی، لیست 110 فیلم که تا سرانجام مهلت اعلام شده در فراخوان جشنواره سی و نهم (تا ساعت 24 روز دوشنبه 15 دی ماه) در دبیرخانه ثبت نام شده اند، منتشر می گردد.

از حمید نعمت االله، محمد حسین مهدویان، هاتف علیمردانی، آیدا پناهنده، تورج اصلانی، احسان عبدی پور، محسن قرایی، بهزاد خداویسی، رقیه توکلی، حسین قناعت، روح الله حجازی بگیر تا کاوه صباغ زاده، حبیب احمدزاده، مهدی جعفری، حمیدرضا آذرنگ، عادل تبریزی و... فیلمسازانی هستند که در این لیست نام شان دیده می گردد.

داوری آثار از 20 دی

محمد مهدی طباطبایی نژاد در گفت وگویی با ایسنا درباره زمان شروع داوری آثار جشنواره و اسامی داوران اعلام کرد: سال جاری هفت نفر فیلم های جشنواره فجر را داوری می نمایند که هنوز اسامی آن ها قطعی نشده است ولی به زودی این کار انجام می گردد ولی از روز 20 دی ماه داوری فیلم ها شروع می گردد و فیلم ها با حضور این هفت داور در ساختمان جشنواره یا موزه سینما دیده خواهند شد.

او درباره کم شدن تعداد فیلم های متقاضی و اینکه گفته شده بعد از آنالیز آثارِ واجد داوری و حذف فیلم هایی که شرایط حضور در جشنواره را ندارند (مثل آثار ویدیویی) شاید تعدادشان به حدود 50 اثر کاهش پیدا کند، در پاسخ به اینکه آیا به روال بسیاری از دوره ها، مهلت بیشتر یا استثنا برای برخی فیلم ها که ممکن است تا بیستم دی ماه نسخه نهایی شان آماده نگردد قائل می شوند یا خیر؟

گفت: تعداد فیلم هایی که در نهایت به داوری می رسند، شاید از آن تعداد 50 فیلم هم کمتر گردد، چون به جز آن هایی که با قوانین جشنواره مطابقت داده و حذف می شوند، باقی باید طبق تاریخ اعلام شده قبلی، نسخه DCP را برسانند چرا که داوری روز 20 دی شروع می گردد.

بنای ما بر این است که حتی اگر تعداد کمتری فیلم هم تا این زمان به جشنواره برسند، همان ها را فقط داوری کنیم. دبیر جشنواره فیلم فجر در پاسخ به اینکه با توجه به برنامه ریزی برای تنظیم جدول نمایش آیا تصمیم قطعی برای نمایش فیلم ها گرفته شده است؟

گفت: ما نمایش فیلم ها را برای صاحبان آثار، اصحاب رسانه و منتقدان تقریبا قطعی نموده ایم، سالن ها هماهنگ و کار های مربوط به آن صورت گرفته است، مگر اینکه ستاد مقابله با کرونا اجازه این کار را ندهد. اما به هر حال جشنواره برای سطح دو کاملا این موضوع را صورت گرفته می داند. در حال حاضر نمایش فیلم در برج میلاد قطعی است و احتمالا پردیس ملت را هم اضافه می کنیم.

برخی فیلم ها فرم شرکت در جشنواره را پر نکردند؟

در پی انتشار لیست 110 فیلم متقاضی حضور در سی ونهمین جشنواره فیلم فجر، روابط عمومی فیلم مجوز خروج به کارگردانی کیارش اسدی زاده در خبری رسمی تکمیل فرم حضور در این رویداد را تکذیب کرد. همزمان گویا تهیه نماینده فیلم موافقت اصولی هم حکایت از بی خبری او از تکمیل فرم تقاضا داشت.

در همین رابطه سیمونیان در مصاحبه با مهر در پاسخ به این سوال که چرا صاحبان 2 فیلم سینمایی تا کنون اعلام نموده اند که فرم شرکت در این دوره از جشنواره فیلم فجر را پر ننموده اند، اما نام شان در لیست رسمی این رویداد درج شده است شرح داد:

پیش از هر چیز باید اعلام کنم که دبیرخانه فیلم فجر نمی تواند به صورت مستقل فرم حضور برای یک فیلم سینمایی را پر کند، بلکه این تهیه نماینده و یا کارگردان فیلم هستند که فرم حضور در جشنواره را با درج کد ملی پر نموده اند و اسناد مرتبط با تکمیل فرم های تقاضا موجوداست.

وی اعلام کرد: فرم ثبت نام فیلم سینمایی مجوز خروج به کارگردانی و تهیه نمایندگی کیارش اسدی زاده در تاریخ 25/ 09/ 99‬ در دبیرخانه ثبت شده است و تمام اطلاعات شخصی خود فیلمساز در فرم پر شده است. بعلاوه تمام جزییات فیلم مانند اسامی عوامل و خلاصه داستان هم در فرم موجود است.

سیمونیان تاکید نمود: البته این را باید بگویم که ما از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استعلام نموده ایم و متوجه شدیم این فیلم اصلا پروانه ساخت هم ندارد و تنها موافقت اصولی کسب نموده است. مدیر دبیرخانه سی و نهمین جشنواره فیلم فجر درباره فیلم دوم هم شرح داد:

برای فیلم موافقت اصولی به کارگردانی امین پورکیان و تهیه نمایندگی سیدضیا هاشمی هم فرم حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر به وسیله کارگردان پر شده است و شاید این مساله علت بی اطلاعی تهیه نماینده بوده است.

سیمونیان در سرانجام درباره حضور فیلم سینمایی من و دبورا به کارگردانی زنده یاد سید ضیاالدین دری و تهیه نمایندگی معاونت استان های صدا و سیما در لیست آثار متقاضی که با واکنش هایی در فضای رسانه ای همراه بوده است هم گفت:

با پیگیری های صورت گرفته معین شد که فرم حضور این فیلم به وسیله نوید الدین دری فرزند زنده یاد دری پر شده است، در پیگیری بیشتر هم متوجه شدیم که نوید الدین دری با مشورتی که با دوستان خود داشته تصمیم گرفته است تا سال فراوری این فیلم را سال 97 بزند.

منبع: فرادید
انتشار: 3 شهریور 1400 بروزرسانی: 3 شهریور 1400 گردآورنده: bolandanews.ir شناسه مطلب: 1556

به "انتشار شبانه لیست فیلم های متقاضی فجر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انتشار شبانه لیست فیلم های متقاضی فجر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید